Folosim cookies pentru a vă oferi o experiență mai bună.

Despre noi

cms-img
Mashenka - Pasiune cu rădăcini siberiene și iz de copilărie

Creativitatea Dianei Barbur începe de la o vârstă fragedă, copilărind în Siberia-Nordul Rusiei. Darul și înclinația spre artă a continuat pe plaiurile Republicii Moldova, participând la diferite concursuri de desen, ca urmare a multor premii ce au dus la dezvoltarea și consolidarea talentului în acest domeniu. Pasiunea pentru desen si grafică, concretizată în sute de schițe și picturi, a însoțit-o pe Diana de-a lungul anilor de studii în România cu: Școala de Arte Populară, Facultatea de Arte Vizuale – secția Design Vestimentar și Mașterul în Design Vestimentar urmat în cadrul UAD Cluj - conturându-i un portofoliu impecabil, atât din punct de vedere al execuției tehnice, cât mai ales al expresivității artistice.

Fiind înzestrată cu un simț estetic nativ, perfecționat atât prin prisma studiilor de specialitate cât și a lucrului direct cu clientele în atelierul de creație, designerul își pune într-un mod unic amprenta pe fiecare piesa vestimentara. Inspirația de la păpușa tradițională rusească și până la tot ce o înconjoară, o ajută să creeze ținute rafinate, îngrijite cu stil ca niște bijuterii de lux, ce iți dau impresia că sunt desprinse dintr-un tablou. Piesele Mashenka sunt dedicate celor care apreciază creațiile de designer și doresc să își actualizeze garderoba într-o manieră inteligentă, care pune accent pe calitate și originalitate.

Mashenka - Colecții ce transmit povești

În atelierul de creație din Oradea se nasc povești din fiecare detaliu ce alcătuiesc în final piese vestimentare originale, create cu dragoste și multă atenție. Culori vesele, imprimeuri curajoase sunt doar câteva din detaliile ce le regăsim în fiecare piesă sau accesoriu creat, impresionând în final cu povești autentice destinate doamnelor și domnișoarelor, ce le poți găsi în cele patru linii distincte: Mashenka Evening - linia de rochii gală, Mashenka Kids - colecțiile create special pentru fetițe, Mashenka Matrioshka - piese vestimentare ce integrează în design simbolul păpușii rusești și Mashenka Little Princess - trusourile pentru botez. Fiecare piesă existentă din colecția Mashenka se realizează cu îndemânare, răbdare în funcție de tematica evenimentului, ce te vor ajută în momentele speciale din viața ta, punând accent pe materiale de calitate: bumbac, viscoză, lână, mătase, dantelă, tulle etc.

Hainele sunt cusute cu linii simple, curate ce oferă calitate și comoditate. Desingnerul se joacă cu texturi, este adepta suprapunerilor de material, tehnica de colaj, coliere prețioase handmade pentru completarea ținutelor, astfel se conturează în final o capodoperă originală și unicată sub semnătura designerului. Se axează pe centru de interes, abundența materialelor, volane pentru a realiza volume și elemente brodate, aplicații manual, accesorii delicate cu multe detalii feminine. Experimentează combinații de culori, ce captează atenția, iese în evidență cu desene jucăușe potrivite modelului conceput cu atenție. Trecere de la multicolor la contraste elegante, totul este definit ca formă, decolteu rotund sau la baza gâtului, centru de interes și printuri delicate, florale, croiuri decente ce pun în valoare silueta.

cms-img
Mashenka - Spune povestea ta

Fiecare colecție este specială, iar amprenta din inima Siberiei se regăsește în fiecare produs, într-o manieră unică și elegantă influențând personalitatea purtătorului. O piesă vestimentară Mashenka te va invita să călătorești imaginar, explorând tărâmuri necunoscute asemeni basmelor din copilărie. Un pic de culoare, o doză mică de "nebunie", imprimeurile curajoase împreună cu tine vor spune o poveste fiecărui privitor. Trebuie doar să îndrăznești și să crezi în frumusețea inocentă a copilăriei care sălășluiește în interiorul tău și care nu ține cont de trecerea anilor. Pune în valoare femeia delicată, inocentă, naivă și copilăroasă, conturând un aer de prospețime și naturalețe, hainele sale oferă un rezultat artistic: de la simplitate la eleganță sofisticată. De la rochiile de seară sau de zi, fuste, paltoane pentru femei sau pentru tinerele domnișoare, fiecare produs este realizat cu îndemânare și răbdare, având în vedere atât tematica evenimentului, cât și cerințele clienților.

Colecțiile Mashenka impresionează prin broderiile manuale sau prin diferite aplicații speciale ce conferă o nouă definiție sintagmei “arta purtabilă”. Mashenka by Diana Barbur reflectă o doză de autenticitate nemaiîntâlnită, elegantă prin croiala precisă a materialelor folosite și o frumusețe fantezistă ce debordează de o expresivitate complexă, dar sensibilă în același timp. Creațiile definesc trecerea de la copilăria inocentă la o versiune la fel de copilăroasă, dar plină de curaj și feminitate, indiferent că iți dorești să devii o mică prințesă pentru câteva ore sau să trăiești propriul tău basm. Brandul Mashenka înseamnă autenticitate, elegantă atemporală, precizie în execuție, fantezie, expresivitate și sensibilitate.